ZooDENAS ZooDENAS €102.68
Dia Dens Cosmo Dia Dens Cosmo €314.15
Denas Pro Denas Pro €348.72
DiaDENS-T DiaDENS-T €457.50
DiaDENS-Cardio DiaDENS-Cardio €225.70
Zdravilna terapevtska odeja Zdravilna terapevtska odeja €313.13
DiaDENS-PCM DiaDENS-PCM €624.20

Izkušnje uporabnikov

PDFnatisniE-pošta

"Aparat DiaDENS-PC s priključenim pasovnim aplikatorjem sem uporabil večkrat na hrbtenici, ramenih in nogah. Deležen sem bil prav neverjetnih rezultatov in sicer kot sprostitev mojih zakrčenih in utrujenih mišic. Redno uživam v sproščujočih učinkih, ki mi jih prinaša uporaba aparatov, ponoči pa tudi trdneje in veliko mirneje spim. Uporabljam ga za najrazličnejše zdravstvene težave!"
Kellie Bingham, Denas Tech Supervisor, ZDA.

Kupec aparata DiaDENS-PC in dodatkov DENAS ...
"Leta in leta sem se ubadal z alergijami in vendar sem že po nekajminutni uporabi aparata zadihal s polnimi pljuči. Stvar resnično deluje!"
Bryan, 31 let, Utah, ZDA

 

Uporabnica aparata DENAS ...
"Imela sem neko alergijo v očesu, zaradi česar je oko zateklo in bilo zelo rdeče. Oko sem zaprla in ga kakšnih 15 minut obravnavala z aparatom. Takoj po obravnavi je oteklina splahnila, oko pa ni bilo več rdeče. Sploh ne razumem, kako je do tega prišlo. Ampak je. Nedvomno."
Emily, 19 let, Utah, ZDA

"S staro sosedo sva dobri prijateljici. Z veseljem jo obiščem vsake par dni, da malo poklepetava in spijeva skodelico čaja. Stara je 68 let in kar trdnega zdravja. Vendar pa se ji je pred časom pojavil artritis in močno načel njeno zdravje. Prenašala je hude bolečine, še razmišljala je težko, kaj šele, da bi se premikala. Nekega dne sem s seboj prinesla svoj aparat DENAS. Bolečine so prešle še isti dan. Roke so bile sicer še razbolene, vendar je bilo stanje veliko boljše. Po dveh tednih obravnav z aparatom DENAS je bila sposobna odpeljati se na pregled k zdravniku. Preizkave so pokazale, da je z njo vse v redu. Soseda je imela 69-ti rojstni dan in za darilo sem ji kupila aparat DENAS. Upam, da ji bo pomagal še naprej in bo še dolgo zadovoljna in vesela."
Martha Patrick, Washington D.C., ZDA

"Sem mati samohranilka in si ne morem privoščiti zdravstvenega zavarovanja. Da bi nahranila otroka in jima omogočila šolanje, moram veliko delati. Pred časom sem imela hude težave s kolenom. Strašno me je bolel. Bolečine so bile tako hude, da sem celo razmišljala, da bi pustila službo, čeprav bi bil to čisti samomor. Na spletu sem našla razlago delovanja medicinskega aparata DiaDENS-T in ga kupila. Takoj ko sem ga prejela, sem pričela z zdravljenjem. Bolečine so prešle že v par dneh in lahko sem se vrnila na delo. Po kakšnem mesecu dni je bilo koleno povsem pozdravljeno, oteklina je izginila, bolečine so povsem prešle, pa tudi splošno počutje se je očitno izboljšalo. Vesela sem, da sem kupila aparat DiaDENS-T!"
Maria Webb, Dayton, OH, ZDA

"Nedavno sem doživela srčni napad. Bolelo je kot sam hudič, tresla sem se kot šiba na vodi, ter se skoraj omahnila v moževem naročju. Soseda mi je priskočila na pomoč. S seboj je prinesla aparat DENAS in še pred prihodom reševalcev se mi je stanje umirilo. Rahlo pretresena in kratke sape, vendar v redu. Naslednji dan sem obiskala zdravnika in ni ugotovil nič nenavadnega.  DENAS mi je takrat res pomagal, verjetno mi je rešil življenje. Kupila sem svojega in iskazal se je za izjemni pripomoček pri zdravljenju drobnih težav pa tudi resnih obolenj. Poleg tega je tudi izjemno protibolečinsko orodje.“.
Janette Jordan, Reno, NV, ZDA

"Aparat DENAS sem podarila materi z njen rojstni dan in uporabljala g je pri zdravljenju vrste manjših zdravstvenih težav in to zelo uspešno. Pred časom pa smo bili resnično v skrbeh. Za uhljem se ji je naredila bula, ki je rasla in rasla do velikosti prepeličjega jajca.  K zdravniku ni upala iti, čeprav smo jo prepričevali. V roke je vzela navodila za uporabo aparata DENAS in našla podoben primer ter navodila za obravnavo tovrstnih težav. Že po kakšnem tednu obrvnave je bula povsem izginila. Kaj je bilo, nočemo niti razmišljati, glavno, da je ozdravljeno!"
Sheryl Linch, Buffalo, NY, ZDA

"Sin je imel avtomobilsko nesrečo, va kateri si je zlomil nogo in spodnjo čeljust. Res je bil revež. Pestile so ga strašne bolečine. Jesti ni mogel sam, zato smo ga morali hraniti po cevki. Noga se mu ni celila po pričakovanjih zdravnikov. Dober prijatelj mi je svetoval, naj kupim aparat DENAS (najnovejši izdelek SCENAR tehnologije) in z njim pomagam sinu. To sem storil in že po štirih dneh se je noga zčela celiti, bolečine so prešle, tako da ni več potreboval zdravil proti bolečinam.  Kosti so se kmalu povsem zarasle. Tudi čeljust se mu je kmalu pozdravila in zdaj je zopet vesel mladenič, kakršen je bil prej!"
Jack Limerick, Cheyenne, WY, ZDA

"Zaradi stresne službe sem se začela ubadati z nespečnostjo. Nikoli se še nisem počutila slabše. Bilo je naravnost grozno. Prijateljic mi je povedala, da mi lahko pomaga in oglasila se je pri meni z aparatom DENAS-PCM. Po kakšnih 3 do 4 minutah obravnave sem zaspala! Moja družina je bila šokirana! Kupila sem si aparat DiaDENS-T in povsem odpravila nespečnost, nimam pa niti kakršnikoli drugih zdravstvenih težav! Preprosto noro!"
Stacy Wilkinson, Chicago, IL, ZDA

"Povedala bi vam rada zgodbo moje matere in kako ji je aparat DENAS pomagal. Vedno je bile zelo trdnega zdravja in trdo delala vse svoje življenje. Vendar je življenje težko za vse in ko je dopolnila sedemdeset let, se ji je zdravje poslabšalo. Imela je težave s srcem in artritis, ki so ga spremljale hude bolečine. Včasih je bilo tako hudo, da je lahko samo sedela in tiho jokala. Nič ji ni prineslo nikakršnega olajšanja, dokler nisem kupila aparata DENAS in jo začela obravnavati. Izkazalo se je, da izjemno učinkovito premaguje bolečine. Kar naenkrat je zopet zaživela. Po nekako treh mesecih je artritis preše, pa tudi težave s srcem niso bile več prisotne. Podarila sem ji svoj aparat in si sama kupila novega. Zdaj je zopet tista stara gospa, ki se vozi naokoli v svojem  Cadillacu. Mama in oče uživata v vožnji in obiskujeta svoje vnuke v Oregonu, čeprav živita v Kaliforniji na. Izgledata kot bi bila 30 let mlajša. Hvala ti DENAS, da si mi rešil starša!"
LeAnn Neal, Salem, OR, ZDA

"Dolgo časa sem trpel za hernijo v hrbtenici. Ker nimam zdravstvenega zavarovanja, si nisem mogel zagotoviti ustrezne zdravstvene pomoči. Več let sem prenašal hude bolečine in omejeno gibljivost. Bil sem obupan; najraje bi kar umrl. Pri raziskovanju alternativnih možnosti sem na internetu zasledil aparate DENAS. Že v manj kot mesecu dni sem postavil bergle v kot. Najbolj sem bil zadovoljen, ko so bolečine prešle skoraj takoj. Težave s hernijo hrbtenice sem rešil v roku dveh mesecev in sedaj se počutim fenomenalno. Po tistem sem si povsem opomogel in zdaj zopet uživam v planinarjenju po našem prelepem Skalnem gorovju. To je resnično čaroben pripomoček!"
Jeff Gordon, Grand Lake, CO, ZDA

"Preživel sem hudo nesrečo, v kateri sem si zlomil obe nogi. Bil sem povsem nepokreten in trpel za strahotnimi bolečinami. Zdravljenje ni šlo nikamor, saj se ena noga sploh ni hotela celiti. Na premikanje nisem mogel niti pomisliti. Obiskal me je sin in s seboj prinesel aparat DENAS. Ta  čarobni pripomoček je uporabil na moji nogi in stvari so se bliskovito obrnile na bolje. Že po dveh dneh uporabe so bolečine prešle, zmanjšala pa se je tudi opeklina. Kmalu je moral oditi, vendar mi je pustil aparat DENAS, tako da sem lahko nadaljeval z njegovo uporabo. Po mesecu dni sem nogo že kar dobro uporabljal in odšel na rehabilitacijo. Aparat DENAS sem naročil tudi sam in ga še naprej uporabljal. Po letu dni sem zopet začel s tekom v naravi, bolečin nimam več, odravljene so celo moje težave z visokim krvnim tlakom. Počutim se ponovno kot kak dvajsetletnik!"
Kirk Douglas, Colorado Springs, CO, ZDA

"Za astmo sem trpela več kot 10 let in si življenja brez zdravil sploh nisem več predstavljala. Inhalator sem potrebovala tudi do štirikrat dnevno, kar me je hudo finančno obremenjevalo. Stanejo namreč 110$ po dozi, ki ne traja dolgo. Pri odraščajočih otrocih in vseh položnicah je bilo preprosto preveč. Nekega dne sem na internetu naletela na aparate DENAS in stvar me je pritegnila. Ko sem prebrala nekaj zgodb ljudi, ki so si pozdravili astmo, sem naročila svoj DiaDENS-DT. Že po desetih dneh obravnave sem zmanjšala uporabo inhalatorja na vsega enkrat dnevno. Po enem mesecu o moji astmi skoraj ni bilo več sledu, čeprav imam vsake toliko še nekaj težav z dihanjem, vendar to velja zgolj za ekstremne okoliščine. Z obravnavo nadaljujem in upan, da mi bo astmo uspelo popolnoma premegati."
Joan Wilder, Indianapolis, IN, ZDA

"Imam prijatelje, ki imajo 12-letno hčerko. Že od malega je imela težave z govorom in nihče ji ni uspel pomagati. Obiskali so vrsto najboljših specialistov, vendar naj bi bilo nekaj narobe z njenim jezikom, bil je povsem trd in se nekontrolirano valjal po ustih. Nekega večera so me obiskali in predlagala sem jim, da jo poskusim obravnavati z mojim aparatom  DiaDENS-PCM. Že po treh obravnavah se ji je jezik sprostil. Kar naenkrat je brez težav pravilno izgovarjala zloge in cele besede. Problem se nato ni ponovil nikoli več in starša sta mi zelo hvaležna!"
Kimberly Colton, Helena, MT

"DiaDENS-PC je zelo močno diagnostično orodje. Odločil sem se ga preskusiti in ga kupil za svojo ordinacijo. Za uporabo je zelo preprost in deluje odlično. Ima celo vrsto koristnih rešitev, zaradi česar je pri mojih pacientih zelo priljubljen. Ne le, da lahko z njim diagnosticiram težavo, ampak jo lahko z uporabo enake DENS tehnologije, kot jo imajo ostali aparati DENAS/DiaDENS, tudi odpravim. Za zdravniško ordinacijo in celo bolnišnico je sistem DiaDENS-PC pravo odkritje, saj res pripomore k učinkovitem delu."
Martin Hoffman, San Francisco, CA, ZDA

"Sem splošni zdravnik in sem nedavno kupil DiaDENS-PC, diagnostični in terapevtski medicinski pripomoček. Pri diagnostiki se opira na moč računalniškega programskega orodja, pri zdravljenju pa na svojo edinstveno tehnologijo elektro stimulacije. Učinkuje zelo hitro, rezultati pa so neverjetni. Še posebno je priljubljen pri mojih otroških pacientih. Ti se ga ne bojijo in se zelo dobro odzivajo na zdravljenje. Po mojem mnenju je DiaDENS-PC nepogrešljiv medicinski pripomoček vsakega resnega zdravnika."
John Surrey, New York, NY, ZDA

"Vodim manjšo zdravniško ordinacijo, ki pomaga predvsem poškodovancem v prometnih nesrečah. Na voljo imamo masažni aparat, pa kiropraktor, ter nekaj velikih in zapletenih naprav, kot denimo masažna miza za termalno obravnavo. Vendar je naša najpomembnejša naprava DiaDENS-PC! Gre za zelo močno diagnostično in terapevtsko orodje, ki nam omogoča bliskovito prepoznavo problema in tudi njegovo obravnavo. Vsi naši pacienti so naravnost navdušeni nad rezultati in, če me vprašate, je sistem DiaDENS-PC najboljša naprava, kar sem jih uspel kupiti v življenju."
Burt Smith M.D., San Diego, CA, ZDA

"Prijatelj je uporabljal očala celo življenje in ga je bilo na smrt strah laserske operacije oči. Čeprav je bilo z njegovim vidom zelo slabo, je odklanjal celo razmišljanje o laserskem posegu Lasik. Po daljšem iskanju je naletel na aparat ViDENS in si ga kupil. Po nekaj mesecih ga sploh ni bilo prepoznati, saj je nosil očala s tankimi lečami, namesto nekdanjih 'pepelnikov' s pol centimetra debelimi lečami. Dioptrija se mu je popravila od -6 na -1. Sama kar nisem mogla verjeti in prosila sem ga, če mi jih posodi. Pristal je in po kakšnih treh tednih je bila moja dioptrija -2 le še neprijeten spomin. Počutim se kot bi imela čisto nove oči. Sprva sem bila skeptična, priznam, vendar aparat resnično deluje. In to kako!"
Jessica Winchester, Columbus, OH, ZDA

"Aparat DiaDENS-Cardio sem kupila svoji materi. Stara je 90 let in se ob vročih poletnih dneh počuti sila slabotno, saj ji krvni tlak zelo naraste. Tako sem ji kupila aparat DiaDENS-Cardio in brez težav je pričela z njegovo uporabo. Konec koncev je to razmljivo, saj ga je potrebno samo nadeti na roko in vklopiti. Matere že dolgo nisem videla tako srečne. Nosi ga kot ročno uro in izkoristi vsak trenutek za sprehod v bližnjem parku. Nič več je ni strah, da bi ji postalo slabo."
Gill Urenbaum, Sugar Land, TX, ZDA


"Aparat DiaDENS-Cardio mi je resnično pomagal pri mojem sindromu hipertenzije. Močno sem zmanjšal tudi odmerke predpisanih zdravil. Če povem po resnici, vzamem tableto le v primeru, ko pozabim aparat DiaDENS-Cardio doma. V vseh ostalih primeri mi prav čudežno skoraj trenutno pomiri visok krvni tlak. DiaDENS-Cardio toplo priporočam vsakomur, ki trpi za visokim krvnim tlakom."
Max Wilson, Englewood, CO, ZDA


"Že dolgo se ubadam z visokim krvnim tlakom, kar zna biti včasih prav neprijetno. Tablete so moje najboljše prijateljice. Pravzaprav so bile, dokler si nisem kupil DiaDENS-Cardio. Ta mala stvarca je spremenila moje življenje. Zdaj lahko grem kamor koli, počnem, kar se mi zljubi in nič več me ni strah. Njegova uporaba je preprosta, zaradi majhne velikosti pa je prav priročen. Izgleda kot kakšna večja ročna ura. Nadeneš si ga, vklopiš in naprej gre avtomatsko. Nič ti ni treba narediti, ima namreč prednastavljen samodejni program, ki vsakič izvaja ravno pravšnjo stopnjo stimulacije. Po 5-7 minutah se počutiš čisto drug človek. Zadnja dva meseca uporabljam izključno DiaDENS-Cardio, tablet se nisem niti dotaknil. Tako varujem svoje zdravje in tudi svojo denarnico, kar je dvojni izkoristek."
Ted Boroughs, Tucson, AZ, ZDA

"Obravnavala sem kobilo, ki je imela šibko hrbtenico. Če se je preveč stegnila, se je kar zgrudila. Poklicali so me, da ji skušam pomagati. Že po treh obravnavah z aparatom ZooDENS, je bila vsa poskočna v in razigrana v svojem boksu, ko sem zapuščala hlev. To počno, ko se počutijo posebej dobro. Zdaj odlično napreduje in ne kaže nikakršnih težav s hrbtenico."
Patty, Florida, ZDA

"Pred nekaj meseci si je naša kobila nekako zlomila nogo. Veterinar nam je svetoval, naj jo usmrtimo in ji tako skrajšamo muke. „Hudiča bom!" sem dejala. Veterinarja sem prosila naj ji da mavčno oblogo, si od prijatelja sposodila ZooDENS in se lotila njenega zdravljenja. Po kakšen mesecu dni je bila njena noga kot nova. Okrevanja smo se lotili zelo pazljivo, vendar si je povsem opomogla in brez vseh zapletov. Seveda je bilo skrbeti zanjo vse prej kot lahka naloga, vendar mi je bil pri tem ZooDENS v veliko pomoč. Zdaj je moja kobila spet zdrava in znova uživam v jezdenju na njenem hrbtu! Nadvse sem hvaležna ljudem, ki so razvili ZooDENS."
Jamie Colton, Detroit, MI, ZDA


"Imamo psa, prekrasnega angleškega buldoga. Nekega dne je začel kazati znake bolezni, odklanjal je hrano in hotel oditi na sprehod. Takoj mi je bilo jasno, da je nekaj narobe. Odpeljala sem ga k veterinarju, vendar ni odkril ničesar. Po nekaj dneh mu je na hrbtu začel rasti tumor. Na veterinarski kliniki so mi postavili nesramno drago prognozo in res nisem vedela, kaj naj storim. Na internetu sem odkrila oglas za aparat ZooDENS in se odločila, da ga preskusim. Naročila sem ga in naslednjih pet dni z njim obravnavala tisti tumor. Začel se je manjšati. Naš kuža se je počutil veliko boljše in po kakšnem tednu je tumor povsem splahnel. Pes je bil zopet vesel in živahen. Vse od takrat uporabljam ZooDENS pri njem in pri naši mački, za vse težave, ki se ju lotevajo sem ter tja. Deluje kot čarovnija. Ne bi mogla biti zadovoljnejša!"
Mary Wilkinson, Buffalo, NY, ZDA

"Pri nas doma imamo več različnih živali. Včasih zbolijo, zato sem kupila aparat ZooDENS, da bi jih lahko zdravila sama. Pri malih težavah se je izkazal odlično, pred kakšnim mesecem pa smo ga imeli priložnost preskusiti pri resnejši težavi. Našo muco so sterilizirali, da ne bi mogla več imeti mladičev, vendar se rana ni hotela celiti tako kot je treba. Veterinar je odstranil šive, vendar se je rana vnela in začela zatekati, muco pa je zelo bolelo. Iz rane je iztekal rumeni gnoj. Vzela sem ZooDENS in pričela z obravnavo. Izgledalo je kot bi bolečina pojenjala nemudoma in muca je zaspala. Naslednji dan ni bilo več izcedka, oteklina pa občutno manjša. Brazgotina se je hitro zacelila in od takrat ni bilo nobenih težav več."
Rebecca Redford, Salt Lake City, UT, ZDA

Najnovejši izdelki

Dia Dens Cosmo Dia Dens Cosmo €314.15
Denas Pro Denas Pro €348.72

partnerski program

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information